Που έχουμε φτάσει… Ούτε για… γούτσου - γούτσου δεν μπορεί να πάει κανείς, χωρίς να έχει το κεφάλι του ήσυχο, καθώς είναι πιθανόν να τον κλέψουν.

Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει απανωτά περιστατικά στην Πλαζ της Πάτρας, σε ένα από τα σημεία που τώρα που ανοίγει ο καιρός, πηγαίνουν αρκετά ζευγαράκια για να κάνουν τα ερωτικά τους τερτίπια, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου.

Τα ζευγαράκια πηγαίνουν το βράδυ εκεί με το αμάξι τους και το σημείο ειδικότερα αυτή την εποχή προσφέρεται για έρωτες και ρομαντισμούς, με φόντο την θάλασσα και κάτω από την σκιά του φεγγαριού.

Όσοι όμως έκαναν το λάθος να βγουν από το αμάξι και να πάνε σε κάποιο σημείο της παραλίας για να την… βρουν καλύτερα, γυρίζοντας ήρθαν αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Άγνωστοι τους είχαν ανοίξει το αμάξι. Τα περιστατικά τις τελευταίες μέρες ήταν πολλά από Πατρινούς που είχαν πάει στην Πλαζ βραδάκι, μαζί με το ταίρι τους. Οι δράστες άνοιξαν τα αμάξια, φεύγοντας σε ορισμένες περιπτώσεις άπραγοι, παίρνοντας όμως σε άλλες ότι μεταλλικό αντικείμενο βρήκαν μπροστά τους, καθώς και χρήματα.

Προσοχή λοιπόν: Καλοί οι έρωτες και τα ανοιξιάτικα «φασώματα» στην Πλαζ, όμως υπάρχουν και άγρυπνα μάτια που αδημονούν (με διαφορετικό τρόπο βέβαια) να… γδύσουν τα ανυποψίαστα θύματα.