Από καταγγελία και όχι αυτεπάγγελτα στην Κτηματική Υπηρεσία έγινε η κλήση στον δήμο και τον Κώστα Πελετίδη για τις εργασίες που έγιναν στην οδό Ποσειδώνος, στην παραλιακή του Ρίου στην Πάτρα.

Το γεγονός αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Κώστας Πελετίδης, πηγαίνοντας το πρωί της Τετάρτης να απολογηθεί. Κάτι που σημαίνει ότι κάποιος πήγε και κατήγγειλε τις εργασίες που έκανε ο δήμος ώστε να καλύψει τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα.

Οι καταστροφές είχαν σημειωθεί από τη κακοκαιρία και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου. Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν παράπονα για την κατάσταση που υπήρχε στον συγκεκριμένο δρόμο, ενώ η ΡΑΠ καλούσε την δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάει να επιδιορθώσει τις ζημιές.

Όταν ο δήμος έστειλε τα συνεργεία του, έγινε και η καταγγελία. Πάντως, ο Κώστας Πελετίδης που δεν αποκλείεται μετά από αυτή την υπόθεση να καθίσει και πάλι στο εδώλιο, τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ότι θα συνεχίσει να βάζει το συμφέρον των πολιτών πάνω από όλα, παραμερίζοντας τις όποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, αλλά και τις τακτικές που ακολουθούν ορισμένοι με τις καταγγελίες.