Μπαίνει στο χειρουργείο με την σκέψη της Παναχαϊκής, βγαίνει από αυτό και πάλι εκεί είναι το μυαλό του.

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος ο πιο πιστός φίλος και οπαδός της Παναχαϊκής, αποτελεί μία σημαία για την «κοκκινόμαυρη» ομάδα. Αυτές τις μέρες ήταν στο νοσοκομείο αφού έκανε ένα χειρουργείο για τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Περιμένοντας να μπει εκεί είδε την ομάδα του το περασμένο Σάββατο να χάνει από τον Εργοτέλη. Βγαίνοντας από εκεί είδε την ομάδα του να κερδίζει τον Κισσαμικό. Πάντα από την μικρή οθόνη, δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Σε αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν οι παίκτες της Παναχαϊκής αφιέρωσαν την νίκη που πέτυχαν την Τρίτη. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν οι παίκτες της Πατρινής ομάδας και όλο το ποδοσφαιρικό τιμ.

Ο ίδιος έστειλε μία φωτογραφία του στην σελίδα «Κόκκινο Μαύρο» την στιγμή που παρακολουθούσε τον αγώνα με τον Κισσαμικό και ζήτησε να μεταφέρουν τα συγχαρητήρια του στην ομάδα για την νίκη της. Έδωσε υπόσχεση σε όλους, την Κυριακή θα είναι οπωσδήποτε και παρά την άρνηση των γιατρών, μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους στην Αγυιά.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ έγραψε στην σελίδα της στο facebook: «Στον εμβληματικότερο οπαδό της Παναχαϊκής Παναγιώτη Κωστόπουλο αφιερώνουν οι "κοκκινόμαυροι" ποδοσφαιριστές τη νίκη στα Χανιά με την ευχή να είναι σιδερένιος και σύντομα κοντά μας...!».