Υλικά που θα χρειαστούμε (για 25-30 τεμάχια)

100 γρ. αλατισμένο βούτυρο
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
95 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Tip: Αν θέλουμε μπορούμε να τα αρωματίσουμε με 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δεντρολίβανο.

Εκτέλεση

Βάζουμε τα 3 υλικά (συν το δεντρολίβανο, προαιρετικά) στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μία ομοιόμορφη ζύμη.

Αλευρώνουμε την επιφάνεια εργασίας και αφού χωρίσουμε τη ζύμη, πλάθουμε δύο κορμούς με διάμετρο περίπου 3 εκατοστά.

Τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα. 

Εντωμεταξύ προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί δύο ταψάκια.

Μόλις βγάλουμε τους κορμούς από το ψυγείο, τους κόβουμε σε ροδέλες πάχους 7 mm.

Τις τοποθετούμε στο ταψί, διατηρώντας απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 2 cm.

Ψήνουμε για 12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

Μόλις τα αποσύρουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά και σερβίρουμε.

Πηγή: limeandlife.com