Άλλη μία μεγάλη διοργάνωση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα διεξαχθεί το διήμερο 14-15/3/2018 στη Πάτρα.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων, που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την ευθύνη της οργάνωσης σε τοπικό επίπεδο να έχουν αναλάβει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Αχαΐας, με την Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδος.

Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι, τη Τετάρτη θα διεξαχθούν τα ομαδικά αγωνίσματα και τη Πέμπτη τα ατομικά αγωνίσματα, με ώρες έναρξης στις 09:30 και λήξης στις 15:00 περίπου και τις δύο ημέρες.

Είναι σημαντικό ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου που θα προσφέρουν θέαμα και θα ανταγωνιστούν για τις θέσεις που οδηγούν στο Παγκόσμιο Σχολικό Λυκείων.

Στο Ομαδικό Μαθητών 1ο φαβορί είναι το Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο που έχει στη σύνθεσή του το πρωταθλητή Ευρώπης στους εφήβους και Νο 2 της Πανελλήνιας Κατάταξης Ανδρών Γιάννη Σγουρόπουλο, καθώς και τους Βλαχάκη Νίκο Νο 23, Στάμου Δημήτρη Νο 24 και Καραμαντζιάνη Κωνσταντίνο Νο 51.

Στο Ομαδικό Μαθητριών 1ο φαβορί είναι επίσης το Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο με τις Γερασιμάτου Ιωάννα Νο 10 στην Πανελλήνια Κατάταξη Γυναικών, Τέρπου Ελισάβετ Νο 12, Δεβελέκου Αγγελινα Νο 31 και Τρωαδίτη Ευαγγελία Νο 51.

Στα Ατομικά Αγωνίσματα τα φαβορί είναι στο ατομικό μαθητών οι: