Το πανελλήνιο πρωτάθλημα tae kwon do ολοκληρώθηκε και οι Πατρινοί αθλητές που συμμετείχαν είχαν αρκετές επιτυχίες, δείχνοντας ότι το επίπεδο του αθλήματος στην Πάτρα είναι υψηλό.

Το πρωτάθλημα που ως γνωστόν διεξάχθηκε στην Πάτρα είχε απόλυτη επιτυχία, όχι μόνο σε οργανωτικό επίπεδο, αλλά και σε αγωνιστικό. Από πλευράς Πάτρας η Κατερίνα Αγγελοπούλου στις γυναίκες κατάφερε και πήρε το χρυσό στα 49 κιλά, ενώ σημαντική ήταν και η επιτυχία του Αργύρη Σοφοτάσιου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 68 κιλά.

Ασημένιο στα -63 κιλά Ανδρών για τον Αλέξη Τσόκανο της Έκρηξης, ενώ χάλκινος στην ίδια κατηγορία αναδείχθηκε ο Βλάσης Πετρόπουλος της Αστραπής. Εξάλλου στις νεανίδες η Θεώνη Κεφαλά πήρε το χρυσό μετάλλιο στα -59 κιλά, ενώ στους έφηβους ο Χρήστος Πάνου της Δύναμης στα 45 κιλά πήρε την δεύτερη θέση.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Αργύρης Σοφοτάσιος στα 73 κιλά εφήβων, ενώ από ένα μετάλλιο μοιράστηκαν το Fight Club και τη Ανδρεία με Χαράλαμπο Φλουσκούνη στα -59 κιλά εφήβων και την Αναστασία Ανδριανού στα 68 κιλά νεανίδων.

Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα X-Plosiv τελέστηκε με ευθύνη των Πατρινών σωματείων Αστραπή, Έκρηξη, Fight Club και του Filathlon, ενώ εκτός από αυτές τις ομάδες η Πάτρα εκπροσωπήθηκε και από την Δύναμη, την Ανδρεία και την Κίνηση.