Τα γενέθλια του είχε την Δευτέρα στις 12 Μαρτίου ο Γιώργος Κατσίποδος, ο συνταξιούχος ελαιοχρωματιστής που ζωγραφίζει εθελοντικά τα σχολεία της Πάτρας.

Μαθαίνοντας το γεγονός αυτό οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτικοί του 50ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας τους χώρους του οποίου ζωγράφισε πρόσφατα ο σούπερ παππούς της πόλης, αποφάσισαν να του κάνουν μία έκπληξη.

Τούρτα γενεθλίων στο γραφείο τους, ενώ στη συνέχεια τον παρουσίασαν στα παιδιά του σχολείου, ως ένα ζωντανό παράδειγμα εθελοντισμού και προσφοράς από το οποίο μόνο θετικά πρότυπα μπορεί να δώσει στους μαθητές. Ο ίδιος συγκινημένος έγραψε στο facebook για την κίνηση αυτή των εκπαιδευτικών : «Ούτε και εδώ με άφησαν να το ξεχάσω !!!!Και να και η έκπληξη!!!!

Τούρτα γενεθλίων και να σβήσω και κεράκια (ευτυχώς ήταν λίγα) από όλους τους εκπαιδευτικούς του 50ου Δημοτικού Σχολείου με τις ευχές τους και μετά παρουσίαση και ομιλία για τον εθελοντισμό και την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας σε όλους τους μαθητές του σχολείου. Απέραντη χαρά !!!!! Τους ευχαριστώ όλους για την αγάπη τους».