H Άνοιξη εκλαμβάνεται ως αφορμή για ένα restart…

Η ευκαιρία για νέες περιπέτειες, με ελαφρύτερη διάθεση και καλύτερες προϋποθέσεις.

Η βελτίωση του καιρού και μόνο ενισχύει καταρχήν την ψυχολογία, και την εξωστρέφεια του καθενός, πυροδοτώντας ταυτόχρονα και μια τάση φυγής από τα μέχρι τώρα δεδομένα, είτε μιλάμε για την καθημερινή μας ρουτίνα είτε για το ερωτικό μας status.

Αλήθεια που να είναι άραγε το επόμενο ταξίδι μας;

Πόσο πολύ μ αρέσει η άνοιξη…. η θλίψη και η μελαγχολία του χειμώνα έχει περάσει και καμιά βροχή να ρίξει, σκεφτόμαστε «έλα, μωρέ, τα τελευταία του είναι!»

Η Άνοιξη τελικά δεν είναι απλώς μια εποχή του χρόνου.

Είναι κατάσταση! Είναι «ρύθμιση ψυχής»…

Καμία άλλη εποχή δεν κατάφερε να εμπνεύσει το αίσθημα του νέου, του ερωτικού και της ευφορίας που δημιουργεί η άνοιξη.

Μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα, ένας περίπατος την ώρα που δύει ο ήλιος, μια μικρή εξόρμηση στο πιο κοντινό γραφικό χωριό.


Ξαφνικά δεν θες να πας σπίτι μετά τη δουλειά. Θες να περπατήσεις λίγο στους δρόμους της πόλης. Έχει αλλάξει το φως. Έχει αλλάξει ο αέρας που αναπνέεις. Θες να βγάλεις τα μαύρα, τα καφέ και τα γκρι ρούχα και να φορέσεις άσπρα  γαλάζια και κίτρινα.

Σταματάει η προτεραιότητα των ειδήσεων για την οικονομική κατάσταση της χώρας και για τους επικίνδυνους ηγέτες του πλανήτη και τη θέση τους παίρνει η μουσική.

Δυναμώνεις λίγο σε παρακαλώ;

Ανοίγεις λίγο τη βεράντα;

Φυτεύεις… ποτίζεις... αλλάζεις ματιά… Ξαφνικά, νιώθεις ότι πρέπει να πας κάπου για μια δροσερή μπύρα ή ένα παγωτό.  

Η ευφορία της άνοιξης δεν είναι μια ψευδαίσθηση σου λέωωω μεγαλώνει η μέρα και τρελαίνεσαι!!!


Συγκεκριμένα, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που βαριέμαι την ρουτίνα. Γι αυτό ίσως και καταπιάνομαι με αρκετά projects ταυτόχρονα. Νομίζω ότι δεν μπορώ να αρκεστώ σε μια ίδια καθημερινότητα. Έτσι γεμίζω την ημέρα μου με πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές έχω να σας πω, ότι έχω φτάσει τον οργανισμό μου στα όρια...

Αχχ η ζωή είναι εύκολη με τα μάτια κλειστά μας λέει το τραγούδι προτρέποντας μας να ανοίξουμε τα μάτια και να ζήσουμε την ζωή μας με τόλμη και θέληση για ελευθερία…

Έχοντας λοιπόν θετική σκέψη τώρα που μπαίνει η Άνοιξη, ανοίγουμε την πόρτα στα θετικά συναισθήματα, τα οποία μας βοηθούν να διευρύνουμε τον ορίζοντα της σκέψης μας και τις επιλογές μας.

Μπορεί να λιώσαμε στους καναπέδες με ταινίες και άπειρο junk food, αλλά ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος. Αφήστε το μυαλό να ταξιδέψει, να ονειρευτεί και να κάνει σχέδια για το μέλλον.

Στατιστικά, οι περισσότεροι έρωτες γεννήθηκαν την εποχή της άνοιξης. Ο έρωτας σημαίνει, αναγέννηση, διαγραφή του παρελθόντος και νέες περιπέτειες.

Η συμβουλή είναι μία:

Βγείτε, φλερτάρετε και ερωτευτείτε επειγόντως!