Εξαιρετικές εμφανίσεις είχαμε από την ομάδα του ΑΣ Ανδρεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που έγινε στην Πάτρα.

Η Παπακωνσταντίνου Γλυκερία συμμετέχοντας και στην κατηγορία των γυναικών αλλά και στην κατηγορία των Νεανίδων δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα μετάλλια κατακτώντας την 5η θέση.

Έδειξε όμως πως σίγουρα θα κατακτήσει τον στόχο της. Η Φροκού Θεοδώρα συμμετείχε με μεγάλη προσοχή αφού πριν 40 ημέρες είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπιση κάτι που την ανάγκασε να σταματήσει τον αγώνα λόγω ενόχλησης του γονάτου, προστατεύοντας την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τυνησία.

Η Ανδριανού Αναστασία ήταν αυτή που για πρώτη φορά στις Νεανίδες και μετά από 4 εκπληκτικούς αγώνες, επιβεβαίωσε πως δικαίως βρίσκεται στην ελίτ των αθλητριών τα τελευταία χρόνια. Θυμίζουμε πως κατέκτησε την 5η Πανευρωπαϊκή θέση, Πανελλήνια διάκριση στις κορασίδες και Πανελλήνια διάκριση στις Νεανίδες.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας και στους προπονητές μας για την άψογη δουλειά που καταβάλουν στο Σύλλογο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Πατρινού σωματείου.