Αν υπάρχει ένας παίκτης που να πιστοποιεί με την αγωνιστική του άνοδο την δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ των «κοκκινόμαυρων» στην Παναχαϊκή, αυτός σίγουρα είναι ο Παναγιώτης Μωραΐτης.

Ο 21χρονος φορ που μας ήρθε από τον Παναιτωλικό ως ένας ταλαντούχος επιθετικός που όμως είχε αρκετές αδυναμίες κυρίως ως προς την τεχνική του κατάρτιση, αλλά και τον τρόπο που κινούταν μέσα στην αντίπαλη περιοχή, φέτος έχει εξελιχθεί σε έναν "killer" που δεν αφήνει την παραμικρή ευκαιρία για να μην σκοράρει.

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης έχοντας πετύχει πλέον 14 τέρματα είναι δικαίως το βαρύ πυροβολικό της Παναχαϊκής, έχοντας κερδίσει τον τίτλο αυτό όχι στα χαρτιά και στους τίτλους των εφημερίδων, αλλά με το "σπαθί" του, μέσα στο γήπεδο. 

Με την δουλειά που κάνει δηλαδή στις προπονήσεις μαζί με τους προπονητές του στην ομάδα. Ο νεαρός, κατά πολλούς «βαρύς» επιθετικός, έχει εξελιχθεί σε ένα «αίλουρο» που ξέρει πως να κινηθεί και που να πάει για να βρίσκεται μέσα στην φάση, την στιγμή που θα χρειαστεί.


Είναι από τους παίκτες της Παναχαϊκής που εφόσον συνεχίσει έτσι, με την ίδια πίστη, την ίδια αποφασιστικότητα και την ίδια πειθαρχία έχει να δώσει ακόμα πολλά στην ομάδα, όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και γιατί όχι και στο ταμείο των «κοκκινόμαυρων» με μία καλή μεταγραφή.

Επαναλαμβάνουμε όμως: Η αγωνιστική του άνοδος είναι η καλύτερη απόδειξη για την σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στην Παναχαϊκή στις προπονήσεις της ομάδας.

Εκεί, δηλαδή, που κατά την άποψη μας πρέπει να ξεκινά η βάση της κριτικής προς τους προπονητές και όσους τέλος πάντων απαρτίζουν ένα τεχνικό τιμ.