Άγριος ξυλοδαρμός έπεσε στην καρναβαλική Πάτρα, με φόντο την διαμάχη που έχει ξεκινήσει μεταξύ των αναρχικών και των εθνικιστών, χωρίς όμως το συμβάν να δει έως τώρα τα φώτα της δημοσιότητας.
Το περιστατικό έγινε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση των αναρχικών στο athensindymedia, το βράδυ του Σαββάτου κατά την διάρκεια της νυχτερινής ποδαράτης, στο αποκορύφωμα του Πατρινού Καρναβαλιού.
Οι αναρχικοί είχαν σταμπάρει στα social media, έναν νεαρό, τον Δημήτρη, που συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και ο οποίος είχε κάνει ανάρτηση στο facebook για την φωτιά στο στέκι των αντιεξουσιαστών στην συμπρωτεύουσα.
Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση των αναρχικών. Οι αναρχικοί βρήκαν τον «Δημήτρη» και του έδωσαν αρκετό ξύλο, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο νεαρός είναι μέλος της εθνικιστικής οργάνωσης «Μαίανδροι».
Η οργάνωση αυτή ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες με την σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Compat 18, καθώς φέρεται να έχουν συνδεκτικούς δεσμούς μεταξύ τους.
Οι αναρχικοί στην ανακοίνωση που ονομάζουν «Τσάκισμα νεοναζί Πάτρα», δημοσιεύουν την ανάρτηση και τον διάλογο που είχε ο νεαρός με τους φίλους του, ενώ τονίζουν ότι εξήγησαν στον "Δημήτρη" τις συνέπειες που έχει κάποιος όταν είναι νεοναζί.
Μάλιστα στο κείμενο που έχουν αναρτήσει αναφέρονται με αρκετά καυστικά λόγια στο όλο συμβάν.
(Στην φωτογραφία η ανάρτηση του "Δημήτρη" όπως έχει ανέβει στο athensindymedia).