Οι κάτοκοι - καταστηματάρχες της Περιβόλας αλλά και οι φίλοι του αδικοχαμένου Χρήστου Νταβλούρου προχώρησαν σε μία ειρηνική κίνηση διαμαρτυρίας.

Συγκεντρώθηκαν στον κόμβο του "Καρφούρ" και μάζεψαν υπογραφές διαμαρτυρίας για την κατάσταση των δρόμων στην περιοχή. Το έγγραφο μαζί με τις υπογραφές τους θα προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Παράλληλα προχώρησαν και στον αποκλεισμό του δρόμου συμβολικά για 15 λεπτά. Στην συνέχεια έκαναν πορεία επί της οδού Αριστοτέλους μέχρι το σχολικό συγκρότημα που υπάρχει στην περιοχή.

Αυτό που ζητούν είναι την άμεση ανακατασκευή τουλάχιστον του κεντρικού δρόμου της περιοχής τους, έτσι ώστε να μην θρηνήσουν νέα θύματα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι οι δρόμοι, τόσο οι κεντρικοί, όσο και οι συνοικιακοί, είναι γεμάτοι από λακκούβες, το οδόστρωμα στους περισσότερους είναι σε κακή κατάσταση και το γεγονός αυτό παίζει τον δικό του ρόλο στα ατυχήματα ή ακόμα και στα δυστυχήματα που γίνονται.

Το ποτήρι ξεχείλισε με τον θάνατο του 21χρονου Χρήστου Νταβλούρου, το περασμένο Σάββατο, στην οδό Αριστοτέλους, στην Περιβόλα. Η οδός Αριστοτέλους, ένας δρόμος που είναι αρκετά κεντρικός από τον οποίο περνούν δεκάδες οχήματα καθημερινά αφού γειτνιάζει τόσο στο γήπεδο του Απόλλωνα, όσο και στο κτιριακό συγκρότημα του ΕΑΠ, είναι γεμάτος από λακκούβες.