Ένας από τους ωραιότερους και ιστορικότερους καλοκαιρινούς χώρους της Πάτρας, ίσως να μην καταφέρει να ανοίξει το φετινό καλοκαίρι του 2019.

Τουλάχιστον έτσι ακούγεται. Πρόκειται για έναν χώρο που έχει γράψει την δική του ιστορία στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας, είναι ιδιαίτερος στην αρχιτεκτονική του και αποτελεί σήμα κατατεθέν για τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας αφού έχουν εμφανιστεί σε αυτόν σημαντικά ονόματα του μουσικού πενταγράμμου.

Το συγκεκριμένο κατάστημα που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες στην Βιομηχανική Περιοχή, έξω από την Πάτρα αποτελεί καλοκαιρινό στέκι για δεκάδες Πατρινούς και όχι μόνο που αγαπούν την ποιοτική και την έντεχνη λαϊκή μουσική.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν ότι το κατάστημα αυτό δεν θα λειτουργήσει το φετινό καλοκαίρι, ενώ άλλες υποστηρίζουν ότι ο επιχειρηματίας προσανατολίζεται στο να ανοίξει το μαγαζί σε κάποιο άλλο σημείο της Πάτρας.

Ο χώρος όμως αυτός έχει συνδεθεί τόσα χρόνια στην συνείδηση των Πατρινών με το συγκεκριμένο σημείο. Μένει να δούμε τι θα γίνει…