Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε για ακόμα μία φορά η συνοικία Μακρυγιάννη, μια περιοχή που σύμφωνα με τους κατοίκους, αλωνίζουν κάθε τόσο οι κλέφτες και οι «ποντικοί», μπαίνοντας σε καταστήματα και σπίτια.

Αυτή τη φορά άγνωστοι δράστες μπήκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στην πλατεία της συνοικίας. Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του σπιτιού και έψαξαν όλο το σπίτι, ψάχνοντας προφανώς για χρήματα και χρυσαφικά, χωρίς όμως να βρουν τίποτα.

Έφυγαν έτσι άπραγοι κάνοντας όμως την ζημιά τους και προκαλώντας φθορές στην οικία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι δράστες για να πετύχουν τον στόχο τους σκαρφάλωσαν από το μπαλκόνι, αδιαφορώντας αν θα τους έβλεπαν οι γείτονες και οι περίοικοι.

Στο συγκεκριμένο σπίτι μένει μόνο του ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, που ευτυχώς απουσίαζε εκείνη την ώρα που τους επισκέφτηκαν οι δράστες. Να αναφέρουμε ότι τα περιστατικά διαρρήξεων στην περιοχή Μακρυγιάννη είναι καθημερινά και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα.

«Φωνάζουν» μάλιστα ότι η αστυνόμευση είναι ελλιπέστατη, καλώντας τους αρμοδίους να παρέμβουν και να τους βοηθήσουν να σώσουν τις περιουσίες τους, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις, την ίδια τους την ζωή που κινδυνεύει.