Είναι ένα από τα "διαμάντια" της δυτικής Αχαΐας που οι φορείς της περιοχής θα πρέπει να αξιοποιούν κάθε φορά για το καλό του δήμου τους.

Με το σκεπτικό αυτό, λοιπόν, ο δήμος δυτικής Αχαΐας διοργανώνει στο δάσος της Στροφυλιάς, παραδοσιακό γλέντι την μέρα της Πρωτομαγιάς, με ζωντανή μουσική και πολλά εδέσματα.

Με το μέρος αυτό οι κάτοικοι της περιοχής είχαν και έχουν πάντα ιδιαίτερες σχέσεις και είναι στενά συνδεδεμένοι μαζί του. Είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του νομού, που στο μυαλό πολλών από εμάς έχει συνδυαστεί με τις οικογενειακές εκδρομές, το πικ-νικ κάτω από τα μεγάλα δέντρα, το τρέξιμο στο δάσος, το χάζεμα στις λιμνούλες και τόσα ακόμα.

Στο μέρος, λοιπόν αυτό, όπου η ομορφιά της φύσης βρίσκεται στο απόγειό της όλες τις εποχές του χρόνου, ο δήμος θα γιορτάσει την Άνοιξη και την Πρωτομαγιά. Το σκεπτικό του δήμου είναι να αξιοποιήσει αυτόν τον φυσικό θησαυρό που έχει στην διάθεσή του, μέσα από διάφορες εκδηλώσεις πολιτιστικού, ψυχαγωγικού και αθλητικού χαρακτήρα, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Η αρχή στις εκδηλώσεις αυτές έγινε με την διοργάνωση του Ανώμαλου Δρόμου που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και σκοπός είναι αυτές που θα ακολουθήσουν να αποδειχθούν το ίδιο επιτυχημένες.