Πολλά παράπονα υπάρχουν από τους κατοίκους της Περιβόλας για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι οι δρόμοι, τόσο οι κεντρικοί, όσο και οι συνοικιακοί, είναι γεμάτοι από λακκούβες, το οδόστρωμα στους περισσότερους είναι σε κακή κατάσταση και το γεγονός αυτό παίζει τον δικό του ρόλο στα ατυχήματα ή ακόμα και στα δυστυχήματα που γίνονται.

Το ποτήρι ξεχείλισε με τον θάνατο του 21χρονου Χρήστου Νταβλούρου, το περασμένο Σάββατο, στην οδό Αριστοτέλους, στην Περιβόλα. Η οδός Αριστοτέλους, ένας δρόμος που είναι αρκετά κεντρικός από τον οποίο περνούν δεκάδες οχήματα καθημερινά αφού γειτνιάζει τόσο στο γήπεδο του Απόλλωνα, όσο και στο κτιριακό συγκρότημα του ΕΑΠ, είναι γεμάτος από λακκούβες. 

Εκτός όμως αυτού, τα πεζοδρόμια στην οδό Αριστοτέλους, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Περιβόλας είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Οι κάτοικοι τονίζουν ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι τωρινή, κρατάει εδώ και χρόνια και ότι όλοι οι φορείς δεν έχουν κάνει κάτι για να την αλλάξουν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή τον θάνατο ενός νέου παιδιού, του Χρήστου Νταβλούρου, ετοιμάζουν κινητοποίηση για την Κυριακή στις 11 Μαρτίου. Θα προχωρήσουν σε μία ειρηνική πορεία, αποκλείοντας συμβολικά την οδό Αριστοτέλους. Αυτό που ζητούν είναι την άμεση ανακατασκευή τουλάχιστον του κεντρικού δρόμου της περιοχής τους, έτσι ώστε να μην θρηνήσουν νέα θύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο όπου σκοτώθηκε ο 21χρονος έχει γεμίσει από λουλούδια, καντήλια και εικονίτσες από φίλους και ανθρώπους που γνώριζαν τον Χρήστο. Ευχή όλων να μην υπάρξει άλλο εικονοστάσι στην περιοχή.