Ο νέος δίσκος του Πατρινού μουσικού Βασίλη Ράλλη είναι γεγονός.

Όχι μόνο ολοκληρώθηκε, αλλά κυκλοφόρησε. Πρόκειται φυσικά για την «Πρώτη μέρα του χρόνου» με τον Βασίλη Ράλλη να δείχνει για ακόμα μία φορά το ταλέντο που έχει στη σύνθεση της μουσικής, αλλά και στην στιχουργία.

Ο νέος δίσκος του Βασίλη Ράλλη «Μετά το Ανησυχία, αταξία και ανασφάλεια» περιλαμβάνει 12 κομμάτια και σημαντικές συνεργασίες, αυτή με τον Ψαραντώνη (στα τραγούδια Αγρίμι και Βαρκούλα, με τον Λεωνίδα Μπαλάφα (Φεγγάρι μου), με τον Kos K (Μέρα του Θεού) και με τον Frank των Panx Romana στην Ωδή της νίκης.

Ο δίσκος είναι παραγωγή και μίξη του τραγουδοποιού Κος Κ και σε σύγκριση με τον πρώτο δίσκο του έχει αρκετά πιο ροκ ακούσματα, κινούμενος σε ένα διαφορετικό ύφος, πάντα όμως με σεβασμό στην μουσική και στο είδος που χαρακτηρίζει τον Πατρινό τραγουδοποιό.Bασίλης Ράλλης-Θα’ ρθω

Τα περισσότερα από τα τραγούδια που ακούγονται στον δίσκο που κυκλοφόρησε μόλις την Δευτέρα είναι του Βασίλη Ράλλη, τόσο η μουσική, όσο και οι στίχοι του, ενώ υπάρχουν και ορισμένα που έχει συνεργαστεί με τον Λεωνίδα Μπαλάφα, με τον Kos K, με τον Frank, με τον Χρήστο Κυριαζή και με τον Δημήτρη Κατσιβέλα.

Ορισμένα από τα τραγούδια του δίσκου έχουν ήδη ακουστεί στο youtube, ενώ τα σχόλια από την στιγμή που κυκλοφόρησαν όλα τα κομμάτια είναι εγκωμιαστικά για την δουλειά του Βασίλη Ράλλη.

Ο Πατρινός μουσικός αποδεικνύει με αυτόν τον δίσκο ότι είναι ένα από τα ονόματα που μπορεί να δώσει πολλά στην ελληνική μουσική σκηνή, τόσο στο ροκ, όσο και στο έντεχνο, αλλά και γενικότερα στους εναλλακτικούς χώρους που του αρέσει να κινείται. Καλοτάξιδος λοιπόν.


Βασίλης Ράλλης & Κος Κ-Μέρα του Θεού


Ψαραντωνης & Bασίλης Ράλλης-Aγρίμι


Βασίλης Ράλλης-Παροιμίες