Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, αναφέρει τα εξής:

«Την Τετάρτη στις 7 Μαρτίου το σωματείο μας και συγκεκριμένα η Πρόεδρος, η Γενική Γραμματέας και η ταμίας μας, σύρεται για πολλοστή φορά στα Δικαστήρια, από τον «συνδικαλιστή» των "Ελεύθερων Εμποροϋπαλλήλων" και ομοτράπεζο της τέως προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλας Παναγοπούλου και του γνωστού συνδικαλιστή Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, γιατί δεν επιτρέπει να κάνει διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών του σωματείου από το 2014 μέχρι σήμερα.

Είναι μια δική που γίνεται εξ αναβολής από την 7/2/2018. Αναβολη που ζήτησε το σωματείο μας γιατί η εκπρόσωπος του κ.Σαββα στην Ελκτική Επιτροπή δεν είχε προσέλθει για νέο έλεγχο των οικονομικών και της διαχείρισης του Συλλόγου μας, μετά από πρόσκληση μας, επικαλούμενη κόλλημα!

Βεβαίως και μετά την αναβολή του Δικαστηρίου και την εκ νέου κλήση της Ελεγκτικης Επιτροπής, και πάλι η εκπρόσωπος του Τζάκι δεν προσήλθε! Έτσι έπεσαν εντελώς οι μάσκες.

Την ώρα που το Εργατικό Κέντρο Πάτρας έχει μπει σε περιπέτειες από τις αδιαφανείς και αντιδημοκρατικές ενέργειες τους να προχωρήσουν σε Γ. Συνέλευση και εκλογές χωρίς να λάβουν γνώση τα μέλη της Διοίκησης του, τα δικαιολογητικά των αρχαιρεσιών των Σωματείων μελών από τις οποίες προέκυψαν οι αντιπρόσωποι, την ίδια ώρα ο κ. Σάββας Τζάκης ζητάει από το Σωματείο μας να κάνει διαχειριστικό έλεγχο από το έτος 2014 μέχρι σήμερα και μάλιστα να του παραδοθούν όλα τα σχετικά έγγραφα σε φωτοαντίγραφα για δική του χρήση!

Σαν να μην έχουν προηγηθεί συνεδριάσεις του ΔΣ όπου τα πάντα γίνονται γνωστά, σαν να μην έχουν γίνει έλεγχοι από την εκλεγμένη κάθε φορά Ελεγκτική Επιτροπή, σαν να μην έχουν προηγηθεί εκλογές του Σωματείου μας!

Την ίδια ώρα η κ. Σταυρουλα Νικολάου- Παναγοπούλου , παρουσιάζεται παντού ως Προεδρος της Προσωρινής Διοίκησης του Εργατικού! Στέλνει, μάλιστα και e-mail στην παράταξη « Εργατική Ενότητα – Ανατροπή « εγκαλώντας το Σύλλογο μας για διαστρέβλωση των …….δημοκρατικών και διαφανών ενεργειών της!!!!!!!!

Τέτοιο θράσος! Θαυμάστε τους "δημοκράτες" που όταν δεν μπορούν να κερδίσουν με εκλογές τη Διοίκηση του Σωματείου καταφεύγουν και απεργάζονται άλλα σχέδια!

Συνεχίζουν έτσι την τακτική τους εναντίον του 1264/82 για τον οποίο τάχα κόπτονται, ενώ τον έχουν κάνει οι ίδιοι κουρελόχαρτο!
Συνεχίζουν τις λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, γιατί δεν μπορούν να τον ελέγξουν ,παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις τους, τις συκοφαντίες και τις στοχοποιήσεις των μελών του Προεδρείου μας.

Σας καλούμε όλους, Σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών την Τετάρτη 7/3/2018. Σας καλούμε σε συμπαράσταση και συμπόρευση ώστε να λάβει τέλος αυτός ο άθλιος τρόπος άσκησης συνδικαλισμού».