Ατάκα με νόημα σχετικά με τις βλέψεις του αναφορικά με την Έλενα Ράπτη, ανέφερε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, βάζοντας νέα δεδομένα στη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης από «γαλάζια» στελέχη.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν έκρυψε την προτίμησή του για τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, για το χρίσμα του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, έναν δήμο που έχει φύγει από «γαλάζια» χέρια με την άνοδο του Γιάννη Μπουτάρη.

«Υπογράψαμε ένα σύμφωνο συνεργασίας για τη συγκεκριμένη καμπάνια μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Εγώ εκπροσωπώ την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η κ. Ράπτη σήμερα είναι βουλευτής και εκπροσωπεί το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Αύριο όμως η κ. Ράπτη μπορεί να είναι, για παράδειγμα, δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Η συμφωνία παρ’ όλα αυτά μεταξύ της Περιφέρειας και του Συμβουλίου της Ευρώπης θα συνεχίσει να ισχύει», ανέφερε ο Τζιτζικώστας κατά την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Συμβουλίου της Ευρώπης, που εκπροσωπεί η κ. Ράπτη στην καμπάνια ενάντια στην παιδική κακοποίηση.