Η κούκλα Σπαρτιάτισσα ηθοποιός έχει κάτι μπιμπελοειδές στην εικόνα της και, ταυτόχρονα, «τσαμπουκά» στο μάτι. 

Τελειώνοντας τη δραματική σχολή η Βίκυ Κάβουρα, παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά "Το Αμάρτημα της Μητρός Μου". Από τότε έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων τα «Κλεμμένα Όνειρα» και η «Δικαίωση».

Έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις, όπως «Πετάει – Πετάει», «Bam Bam», «Άνδρες έτοιμοι για όλα» κ.ά.

Έπειτα από τους τηλεοπτικούς και θεατρικούς ρόλους στους οποίους την έχουμε παρακολουθήσει, η όμορφη νεαρή ηθοποιός επέλεξε να μας παρουσιάσει τις χορευτικές της ικανότητες μέσα από το Dancing with the Stars.

H όμορφη ηθοποιός μας εκπλήσσει με τα ταλέντα της.

Αυτές τις ημέρες θα βρεθεί στην Πάτρα με την παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Stephen Sinclair και Anthony McCarten σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Με αφορμή, λοιπόν, την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και που θα ανέβει στο Θέατρο Πάνθεον το Σάββατο 10 Μαρτίου, η Βίκυ Κάβουρα, μίλησε στο patrasevents.gr.

Πάμε να δούμε τι μας είπε...


Η συνεργασία της με τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα

Ρ.Ε.: Πως είναι να πρωταγωνιστείτε σε μια επιτυχημένη παράσταση των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα; 

B.K.: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί είναι κορυφαίοι και οι δυο. Πρόκειται για ένα έργο που έχει περάσει στον 5ο χρόνο επιτυχίας του και μου έχει δώσει πάρα πολλά πράγματα. Περάσαμε μια πολύ όμορφη περιοδεία όλο το χειμώνα. Τώρα, ευτυχώς που έχουμε και αυτές τις επιπλέον παραστάσεις για να γίνει η αποκοπή πιο εύκολη".

Ρ.Ε.: Η συνεργασία σας με τους υπόλοιπους ηθοποιούς;

Β.Κ.: "Η συνεργασία μας ήταν και είναι άψογη, γιατί έχουμε ήδη παίξει μαζί και στο παρελθόν. Τώρα πλέον τους θεωρώ οικογένεια"!

Ρ.Ε.: Έχετε ξανάρθει στην Πάτρα. Πώς θα χαρακτηρίζατε το κοινό της, αλλά και την πόλη;

B.K.: "To κοινό της Πάτρας είναι εξαιρετικό. Μου διευκολύνει τη ζωή, συμμετέχει τόσο πολύ στο interactive, που θέλω να παίζουμε συνέχεια στην Πάτρα.  Αγαπώ την Πάτρα και τους ανθρώπους της, γιατί είναι πολύ εξωστρεφείς. Ελπίζω και αυτή τη φορά να πλημμυρίσει το θέατρο και να γίνει χαμός"!


Ρ.Ε: Πώς ήταν η εμπειρία σσς από την συμμέτοχη σου στο Dancing with the stars;

Β.Κ.: "Eίναι ένα παιχνίδι που τελείωσε για μένα και τώρα μου είναι μακρινό. Σαν εμπειρία ήταν ωραία, αλλά μου έλειπε η ηθοποιία". 

Ρ.Ε.: Γεννηθήκατε στην Σπάρτη, έχει παίξει ρόλο στον χαρακτήρα σου η καταγωγή σου από εκεί;

Β.Κ.: "Ναι έχει παίξει ρόλο, εάν υποθέσουμε πως οι περιοχές της Σπάρτης και της Μάνης εκπέμπουν μια δυναμική, ε τότε ναι γιατί είμαι πολύ δυναμική".

Ρ.Ε.: Πότε μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής στην ζωή σας;

Β.Κ.: "H γνώμη μου είναι πως με αυτό το μικρόβιο γεννιέσαι ή τουλάχιστον αυτό συνέβη με μένα".


Ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος στο "Αμάρτημα της Μητρός μου"

Ρ.Ε.: Τελειώνοντας τη δραματική σχολή, παίρνετε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά "Το Αμάρτημα της Μητρός Μου". Ήταν εύκολο;

Β.Κ.: "Ήταν τύχη και σε συνδυασμό με την δυναμικό μου χαρακτήρα συνέβη ή μάλλον καλύτερα, εγώ το προκάλεσα. Πήγα και έπιασα εγώ μόνη μου τον  Αλέξανδρο Ρήγα και του είπα πως θέλω να είμαι στο συγκεκριμένο σήριαλ. Η συγκυρία ήταν καλή γιατί η κοπέλα που είχε επιλεγεί αρχικά για τον συγκεκριμένο ρόλο δεν μπορούσε τελικά και ήρθε η σειρά μου".

Ρ.Ε.: Είστε μια πολύ όμορφη και νέα ηθοποιός, πιστεύετε πως η ομορφιά ανοίγει πόρτες; Φτάνει μόνο αυτό;

B.K.: "Όχι βέβαια. Χρειάζεται δουλειά αλλά και ψυχή"!


Ρ.Ε.: Αγχώνεστε για το επόμενο επαγγελματικό βήμα;

Β.Κ.: "Σε όλους τους χώρους είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Θέλω να σκέφτομαι μόνο θετικά".

Ρ.Ε.: Ζητήσαμε από την ηθοποιό να μας περιγράψει τον εαυτό της με τρεις λέξεις.

B.K.: "Δυναμική, ευαίσθητη και ταξιδιάρα"!