Οι Αλυκές στην Κάτω Αχαΐα όταν βρέχει γίνονται… Βενετία, με τον δρόμο της παραλιακής να μετατρέπεται σε λίμνη από τον οποίο δεν μπορούν να περάσουν αμάξια.

Δεν είναι όμως αυτό το μοναδικό πρόβλημα. Στο γεφύρι που υπάρχει στο οποίο τον Νοέμβριο του 2017 κινδύνευσαν παιδιά όταν υποχώρησε μετά από πέντε μήνες δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση από τις αρμόδιες αρχές για να διορθώσουν την κατάσταση.

Όπως γράφει η δημοσιογράφος Βίκυ Δρακούλη που ανέδειξε το θέμα στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες από την Δευτέρα στις 5 Μαρτίου:

«5/3/2018 - 5 μήνες μετά, και όπως βλέπετε από τις φωτό, δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση στο επικίνδυνο γεφυράκι στις Αλυκές.

Όπως μου είπαν κάτοικοι της περιοχής, είχαν μπει μετά το ατύχημα κάποια κιγκλιδώματα, ώστε να μην προσεγγίζει κάποιος το σημείο, αλλά αυτά απομακρύνθηκαν την περίοδο του καρναβαλιού για να τα χρησιμοποιήσουν... στις εκδηλώσεις.

Εάν δεν γίνουν άμεσα εργασίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος θα τραυματιστεί, αφού και σε άλλα σημεία υπάρχουν ρωγμές και είναι πολύ πιθανή μια νέα υποχώρηση του γεφυριού. Πιθανότατα οι αρμόδιοι να περιμένουν να πέσει από μόνο του το γεφύρι και μετά να ξεκινήσουν... τις εργασίες».


(Οι φωτογραφίες είναι της Βίκης Δρακούλη).