Χέρια αλλάζουν τα καταστήματα εστίασης της Πάτρας, με ορισμένους επαγγελματίες του κλάδου να πουλούν για διάφορους λόγους και άλλους να επενδύουν και να αγοράζουν, παίρνοντας το ανάλογο ρίσκο.

Κάποιες μάλιστα από αυτές τις επενδύσεις γίνονται με φόντο το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ένα από τα πιο γνωστά παραλιακά καταστήματα εστίασης της Δυτικής Αχαΐας που το καλοκαίρι γίνεται στέκι της νεολαίας και όχι μόνο, περιήλθε σε νέα ιδιοκτησία.

Μιλάμε για το γνωστό παραλιακό μπαρ καφέ στις Αλυκές της Κάτω Αχαΐας, SAO Βeach Bar. Η προηγούμενη ιδιοκτησία με τον ενδιαφερόμενο, σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία όχι μόνο προφορικά, αλλά έχοντας ολοκληρώσει τις απαιτούμενες νομικές διαδικασίες.

Το SAO, έτσι, ένα κατάστημα που έχει σημαδέψει την καλοκαιρινή περίοδο και θεωρείται από τα παλιότερα καλοκαιρινά μαγαζιά της περιοχής, το φετινό καλοκαίρι θα λειτουργήσει υπό νέα ιδιοκτησία.

Μάλιστα, όπως μάθαμε ο νέος ιδιοκτήτης ετοιμάζει από τώρα τα events με τα οποία θα εμπλουτίσει τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει το κατάστημα του. Ποιος είναι αυτός ο ιδιοκτήτης;

Ο πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Νικολόπουλος που έχει στην ιδιοκτησία του το "On - Off Μόνο Ελληνικά". Με το SAO o Nίκος Νικολόπουλος κάνει έτσι την καλοκαιρινή επιχειρηματική του κίνηση, σε ένα δύσκολο καλοκαίρι, ελπίζοντας ότι θα του βγει. Καλές δουλειές λοιπόν.