Με ελικόπτερο έφυγε από το νοσοκομείο ο Νεϊμάρ, έπειτα από την επιτυχή επέμβαση που κρίθηκε αναγκαία εξαιτίας κατάγματος στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος πήγε την Κυριακή από το νοσοκομείο στο αεροδρόμιο του Μπέλο Οριζόντε και από εκεί με το ιδιωτικό τζετ του στην πολυτελή βίλα του στο Μανγκαρατίμπα, περίπου 100 χλμ. από το Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με το AFP.

Ήδη η ομάδα του είχε ετοιμάσει το «αρχηγείο» για την αποθεραπεία του στη βίλα, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Uol, καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει πλήρες γυμναστήριο αλλά και ένα ειδικό μηχάνημα που μπορεί να παράγει 300 κιλά πάγου την ημέρα, παρόμοιο με αυτά που έχουν οι πιο καλά εξοπλισμένες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Την αποθεραπεία του Νεϊμάρ θα παρακολουθεί ο φυσιοθεραπευτής της εθνικής Βραζιλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν, Ραφαέλ Μαρτίνι, ο οποίος συνεργάζεται με τον παίκτη από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντος.

Στο μεταξύ, στη Βραζιλία αγωνιούν για το αν ο 26χρονος θα είναι έτοιμος για να παίξει στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Πάντως, σύμφωνα με τον γιατρό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ θα μείνει εκτός προπόνησης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες ακόμη.