Ένα 14χρονο παιδί κέντρισε το ενδιαφέρον όλων στον αγώνα που έδωσε ο Απόλλωνας το Σάββατο με την ομάδα του Μαρουσίου, στο γήπεδο της Περιβόλας, στην Πάτρα.

Ο Νάσος Μπαζινάς έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Απόλλωνα και έγινε έτσι ο νεαρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Πατρινής ομάδας σε εθνική κατηγορία και ένας από τους νεότερους που έχει αγωνιστεί στην Α2.

Ο 14χρονος αγωνίζεται κανονικά με την Απολλωνιάδα στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΣΚΑ-Η. Όταν ο Νίκος Οικονόμου του έκανε νόημα να ετοιμαστεί και να μπει στο παρκέ ο νεαρός, καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της Περιβόλας, ενώ οι συμπαίκτες του έδιναν θάρρος και δύναμη.

Δεν είναι και λίγο για ένα παιδί 14χρονών να αγωνίζεται σε αγώνα της Α2. Ο «μικρός» όμως τα πήγε αρκετά καλά, είχε χαρακτήρα και προσωπικότητα, ενώ έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του εφόσον δουλέψει. Πάντως για όσους δεν ξέρουν θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αχαΐας στην ηλικία του και αγωνίζεται σταθερά στην Εθνική Παίδων (Κ15).