Ο κόσμος της Παναχαϊκής ήταν για ακόμα μία φορά παρών στην μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα, το μεσημέρι της Κυριακής, στο ματς με την Καλλιθέα.

Η Πατρινή ομάδα κατάφερε να πάρει ένα ακόμα «τρίποντο», σε έναν αγώνα δύσκολο και σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση, με τον κόσμο της Πάτρας να παίζει και πάλι τον δικό του ρόλο στην κατάκτηση αυτού του αποτελέσματος.

Η Παναχαϊκή, με την νίκη της αυτή παραμένει σε τροχιά ανόδου και ελπίζει για να πετύχει τον στόχο της, το όνειρο με λίγα λόγια της Σούπερ Λίγκα που αποτελεί και τον διακαή πόθο όλων των φιλάθλων και των οπαδών της Αχαϊκής πρωτεύουσας.


Ο κόσμος έδειξε για ακόμα μία φορά πως διψάει για επιτυχίες και δημιούργησε στο γήπεδο της Αγυιάς μία υπέροχη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, ενώ απέδειξε ότι φέτος έχει αρκετή ωριμότητα στην συμπεριφορά του ωθώντας την ομάδα του προς την νίκη, παρόλο που αυτή δεν ήταν και στην καλύτερη της μέρα.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Αγυιάς, πέρα από τους οπαδούς που έδωσαν για ακόμα μία φορά μια δυναμική στην σκεπαστή, με συνθήματα και τραγούδια, είδαμε μικρά παιδιά με τους μπαμπάδες τους να παρακολουθούν την ομάδα και να την στηρίζουν, δείχνοντας ότι ο κόσμος της Παναχαϊκής έχει μέλλον και προοπτική. Κάτι που σημαίνει ότι με τέτοιον κόσμο μέλλον έχει και η ομάδα. 

Δείτε φωτογραφίες από την κερκίδα της Παναχαϊκής: