Το κεφάλι της μοιάζει με τριχωτή σφηκοφωλιά... Είναι ή δεν είναι αληθινά τα μαλλιά της 62χρονης Ρωσίδας γερουσιαστή Βαλεντίνα Πετρένκο;

Η αξιοπερίεργη κόμη της κάνει το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των social media να διερωτώνται αν πρόκειται για περουκίνι ή για πραγματικές τρίχες στο κεφάλι της Πετρένκο.

«Υπάρχει κάτι που θυμίζει τους κακούς του Τζέιμς Μποντ»,γράφει ένας από τους χρήστες σχολιάζοντας την εξωπραγματική της κόμμωση.
Η Βαλεντίνα που διαμένει σε μία περιοχή της Σιβηρίας, έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την ιδιαίτερη κόμμωσή της.«Διάολε! Έλεγξε κανείς τα μαλλιά της Ρωσίδας γερουσιαστή Βαλεντίνα Πετρένκο για δηλητήριο ή συσκευές ηχογράφησης ήχου; Θα μπορούσαν να υπάρχουν χιλιάδες εκεί μέσα...»,σχολιάζει πικρόχολα η χρήστης Σάρα Φρέιζερ.

«Μόλις ανακάλυψα τα μαλλιά της Ρωσίδας γερουσιαστή Βαλεντίνα Πετρένκο και θέλησα να μοιραστώ την είδηση»,γράφει ο Άλεξ Μπρους Σμιθ στο Twitter. Η ίδια πάντως ισχυρίζεται ότι έχει κάνει περμανάντ στα μαλλιά της. Μέλος της ρωσικής Δούμα από το 2001, η Βαλεντίνα Πετρένκο είχε βοηθήσει στο παρελθόν στη διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ομήρων παιδιών σε ένα σχολείο, όπως αναφέρει το protothema.

«Τα μαλλιά της Βαλεντίνα Πετρένκο είναι το σπουδαιότερο πράγμα που ανακάλυψα αυτή την εβδομάδα», επισημαίνει ο Τεντ Στάνσφιλντ στο Twitter.

H Βαλεντίνα είδε για πρώτη φορά το φως της ημέρας στις 23 Αυγούστου του 1955 στο Καζακστάν. Είναι ακαδημαικός και ξέρει άπταιστα την πολωνική, την αγγλική και την ισπανική γλώσσα. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.