Αφιερωμένη στο ταμείο αλληλοβοήθειας ηθοποιών ήταν η παράσταση «Δουλειές με Φούντες» το βράδυ της Κυριακής. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Σπύρος Μπιμπίλας τον οποίο και ρώτησαν πως είναι σήμερα οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μια χαρά! Ανταλλάσσουμε μηνύματα. Θα ερχόταν και σήμερα εδώ, αλλά δυστυχώς ήταν στον Παρνασσό με το γιο του για να κάνουν σκι» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά οι δημοσιογράφοι «έκαψαν» τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας στον ηθοποιό πως ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει instastory από τη Βουλιαγμένη κι όχι από κάποια χιονισμένη βουνοπλαγιά.

«Ποιον Παρνασσό καλέ; Instastory από τη Βουλιαγμένη ανέβασε, ψέματα σου λέει!» είπε η ρεπόρτερ, ξαφνιάζοντας τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Α, δεν ξέρω. Εμένα μου έγραψε στο μήνυμα… Μπορεί να άλλαξε σχέδια ο άνθρωπος. Αντί για Παρνασσό να πήγαν στο θάλασσα. Πάντως μου είπε ότι θα λείπει. Από τη Βουλιαγμένη; Α, θα τον μαλώσω. Αν μας είπε ότι είναι στον Παρνασσό και είναι στη Βουλιαγμένη, κακώς δεν είναι εδώ γιατί του είχαμε κρατήσει θέση και ήθελε να έρθει μου είπε και μετά μου το ακύρωσε.»


Βίντεο: zappit