Σε μία νέα θεατρική δουλειά πρόκειται να συμμετάσχει ο Πατρινός ηθοποιός Ανδρέας Βούλγαρης και αυτές τις μέρες είναι συνεχώς σε πρόβες.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ένα έργο που του ταιριάζει απόλυτα καθώς έχει ένα αθλητικό περιεχόμενο, με κοινωνικές προεκτάσεις που κατά καιρούς έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τον χώρο του πρωταθλητισμού. Το έργο ανεβάζει η "Ομάδα Δράσις" και έχει έναν σύγχρονο χαρακτήρα με σημαντικές εκπαιδευτικές πτυχές. 

Πρόκειται για το έργο "Red Speedo" που έχει γράψει ο Lukas Hnath. Το θέμα του έργου αφορά έναν πρωταθλητή του υγρού στίβου και έχει να κάνει με τα αναβολικά, τις πιέσεις που δέχεται ένας αθλητής και γενικότερα με το τι γίνεται στον χώρο αυτόν.

Ο Ανδρέας Βούλγαρης υποδύεται τον κολυμβητή Ray, σε ένα ρόλο που του ταιριάζει "γάντι", αφού ως γνωστόν μπορεί να μην έχει ασχοληθεί με τον στίβο, όμως μικρότερος ήταν ενεργός αθλητής της πυγμαχίας και της Παναχαϊκής και αγαπά ιδιαίτερα κάθε μορφή αθλητισμού. 

Την σκηνοθεσία της παράστασης την κάνει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, ενώ πέρα από τον Ανδρέα Βούλγαρη στο έργο παίζουν ο Δημήτρης Λιακόπουλος (Peter αδελφός του Ray και δικηγόρος), η Βαρβάρα Λάρμου (Lydia πρώην κοπέλα του Ray αλλά και ο μεγάλος του έρωτας) και ο σκηνοθέτης ο Βασίλης Μυριανθόπουλος (σε ρόλο προπονητή κολύμβησης).

Το έργο κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θίγει ένα θέμα που είναι διαχρονικά επίκαιρο στον πρωταθλητισμό, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα κοινωνικές πτυχές, μέσα από την οπτική γωνία ενός ταλαντούχου φιλόδοξου νέου που ερωτεύεται και δουλεύει σκληρά για να πετύχει τα όνειρά του.


(Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Πρίφτη).