Το μεγαλύτερο hip - hop συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται στην Πάτρα για ένα ακόμα δυναμικό live.

Οι Active Member θα εμφανιστούν στην Αίθουσα Αίγλη, στις 16 Μαρτίου και την εμφάνισή τους αυτή προσμένουν με αγωνία οι δεκάδες Πατρινοί που έχουν αγαπήσει την μουσική τους.

Το συγκρότημα έχει γράψει την δική του ιστορία στην hip -hop σκηνή, δημιουργώντας με τους κοινωνικούς του στίχους μια σχολή στο συγκεκριμένο είδος μουσικής που είναι στα χρόνια μας ένα από τα πιο δημοφιλή στη νεολαία.

Οι ρίμες και οι στίχοι του συγκροτήματος εκφράζουν έναν βαθύ προβληματισμό που αγγίζει τον σύγχρονο άνθρωπο, αφού αποτυπώνουν και μιλούν για κοινωνικά φαινόμενα που ζει καθημερινά γύρω του.

Οι Active Member κλείνοντας 25 χρόνια στην ενεργό δράση, πιστοί στο ύφος τους και την τακτική τους, έκαναν μία μουσική παύση το 2015 που έγινε μετά από σκέψη και στην υλοποίησή της αποδείχθηκε μια ιδιαίτερα σκληρή απόφαση.

Όμως η ίδια η ζωή και οι απαιτήσεις της, έφεραν τους Active Member στο κομβικό σημείο να δεχτούν την πρόκληση να συνεχίσουν. Ήδη, κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ με 42 tracks με τίτλο «Ζαλίκι», υπονοώντας το ηθικό βάρος, αλλά και το φορτίο όλων αυτών των χρόνων τόσο του ίδιου του γκρουπ όσο κι αυτό που καλείται πια να μεταφέρει και να μεταδώσει το ίδιο το κοινό…


Active Member - Βάστα - Cosmos Alivas


Active Member-Τι άλλο φοβάσαι


Active Member - Kalws hrthes paraksene