Στην γενέτειρα της στην Πάτρα επιστρέφει θεατρικά, μετά από αρκετό καιρό η Λίλα Μπακλέση.

Η όμορφη ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της από την Πάτρα, μέσα από το θεατρικό σχήμα «Ρεφενέ», έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Ταμάμ».

Όμως, το θέατρο, σύμφωνα με όσους την έχουν δει να παίζει, της πάει ακόμα περισσότερο και γι' αυτό άλλωστε στο διάστημα της παραμονής της στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε αξιόλογες δουλειές, που έχουν κάνει αίσθηση.

Στην Πάτρα επιστρέφει θεατρικά για να πρωταγωνιστήσει Στο έργο που έχει γράψει ο Πατρινός σκηνοθέτης και θεατρικός παραγωγός, Τηλέμαχος Τσαρδάκας, ένα έργο που θα ανέβει αρχικά στο θέατρο act.


Το έργο λέγεται «Οι κάτω από τα αστέρια» και κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου. Η Λίλα Μπακλέση θα παίζει μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι δύο ηθοποιοί, εκτός από πρωταγωνιστές, ταυτόχρονα είναι και σκηνοθέτες της παράστασης.

Είναι δηλαδή ένα ακόμα βήμα για την Πατρινή ηθοποιό και θα έχει ενδιαφέρον. Στην Πάτρα οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν από τις 12 Μαρτίου και θα παιχτούν στις 13, 19, 20, 26 και 27 Μαρτίου, ενώ το έργο θα ταξιδέψει και στην Αθήνα, στο θέατρο «Άλφα - Ιδέα».