Θρήνος στο facebook για τον 21χρονο Χρήστο Νταβλούρο που έφυγε από την ζωή σε τροχαίο που έγινε στην Περιβόλα της Πάτρας, το πρωί του Σαββάτου.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο νεαρός έφυγε από την ζωή τόσο ξαφνικά, με την μοίρα να στέκεται τόσο άδικη απέναντί του. Ο νεαρός μόλις είχε απολυθεί από φαντάρος, έχοντας υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, με τη ζωή να ξανοίγεται μπροστά του, έχοντας όπως όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία, τόσο όνειρα και τόσα σχέδια.

Το facebook έχει "ντυθεί" στα μαύρα από τα δεκάδες συγκινητικά «αντίο» που γράφουν στον τοίχο του, οι φίλοι και οι άνθρωποι που τον είχαν γνωρίσει από κοντά, μέσα από το σχολείο, τις παρέες και τον στρατό.

Ο Χρήστος Νταβλούρος ήταν ένα παιδί ήπιων τόνων, με καλή ψυχή και χαρακτήρα, που είχε αδυναμία στη μηχανή του. Όμως η αδυναμία του αυτή στάθηκε μοιραία για τον νεαρό αφού το τροχαίο που συνέβη στην Περιβόλα τον πήρε από τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένεια και τους φίλους του που τον υπεραγαπούσαν.


Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον θάνατο του νεαρού παιδιού και από το σκηνικό που αντίκρισαν όταν άκουσαν τον θόρυβο που προκάλεσε η σύγκρουση, βγήκαν από τα σπίτια τους και είδαν τον 21χρονο να χάνει τη ζωή του.

Ο Χρήστος Νταβλούρος, γιος του Νικολάου Νταβλούρου, ήταν ανιψιός του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιου Νταβλούρου, ενώ η οικογένειά του που βυθίστηκε στο πένθος, είναι γνωστή και αγαπητή σε όλη την τοπική κοινωνία της Πάτρας.