Σε προπονητικούς ρυθμούς κινήθηκε η ομάδα της Παναχαϊκής ενόψει του μεγάλου αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (04/03) με την Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα ασκήσεις συναρμογής με τελειώματα φάσεων περιελάμβανε το μενού της προπόνησης των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής που πραγματοποιήθηκε χθες στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας, υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Οι Δημήτρης Γκίνο, Λυμπέρης Στεργίδης και Γιώργος Μπούτιβας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα γιατί ένιωθαν ενοχλήσεις ενώ απών ήταν και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που διανύει μετεγχειρητική περίοδο.

Οι δυο πρώτοι πάντως θα είναι σχεδόν σίγουρα στην αποστολή κόντρα στην Καλλιθέα, αν και ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσουν βασικοί, καθώς ακολουθούν πολύ κρίσιμα παιχνίδια στην Κρήτη με Εργοτέλη και ΑΟΧ/Κισσαμικό. Αν θεωρηθεί πάντως πως χρειάζονται στο γήπεδο, είναι δεδομένο πως ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα τους ρίξει στη μάχη, όπως αναφέρει το matchnews.

Η προετοιμασία των «κοκκινόμαυρων» για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα ολοκληρώθηκε σήμερα με την προπόνηση στην Αγυιά.

Η φωτογραφία είναι από την σελίδα της Παναχαϊκής στο facebook.