Το Fitness Mall, επιστρέφει στο προσκήνιο με μία φανταστική προσφορά, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Δώστε προσοχή... Κάνοντας την εγγραφή σας άμεσα, θα μπορείτε να γυμναστείτε για 6 ολόκληρους μήνες, δίνοντας μόνο 69 ευρώ. Πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε, είτε είστε νέος, είτε παλιός συνδρομητής, γι' αυτό τρέξτε να προλάβετε.

Ένα υγιές σώμα είναι παντός καιρού και ανεξαρτήτως εποχής γι' αυτό και η γυμναστική πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς σας. 

Σίγουρα, όταν αποφασίζει κάποιος να βάλει την άθληση στη ζωή του, θα πρέπει να διαλέξει κάτι που να ταιριάζει στα μέτρα και την ιδιοσυγκρασία του, ώστε να είναι σίγουρος πως θα χαίρεται όταν γυμνάζεται και δεν θα βαριέται να πηγαίνει.


Ένα τέτοιο μέρος είναι και το Fitness Mall, που γνωρίζοντας τα οφέλη που έχει η άσκηση στον άνθρωπο, σας καλεί στον υπέροχο χώρο του (1500 τ.μ.) για να σας φροντίσει, όπως μόνο εκείνο ξέρει.

Διαθέτει 7 ορόφους, που περιλαμβάνουν αίθουσες για αερόβια άσκηση, αίθουσες με μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, αίθουσες ομαδικών μαθημάτων και personal training... Μια πλούσια και ολοκληρωμένη πρόταση για να επισκεφθείτε τις άψογες εγκαταστάσεις του.

Μην το πολυσκέφτεστε γιατί οι μέρες περνούν... Κάντε τώρα την εγγραφή σας και νιώστε την απόλυτη εμπειρία fitness μόνο στο Fitness Mall!

Διεύθυνση: Κανακάρη 104 & Αγίου Νικολάου

Τηλ. Επικοινωνίας: 261 022 1218