Ο Νίκος Μουρατίδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, «στόλισε» τον Δώρο Παναγίδη και το Power of Love. Ωστόσο, αίσθηση προκαλούν τα όσα ανέφερε για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Δεν είναι δυνατόν ένας άντρας να παίρνει τέτοιες πόζες, να έχει τόσο ναρκισσισμό και ωραιοπάθεια, να φωτογραφίζεται και να αυτοθαυμάζεται, έλεος!

Εμάς ως τηλεθεατές δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, μας ενδιαφέρει να είναι καλό πρόγραμμα που όταν τελειώνει κάτι μας έχει μείνει. Δεν μπορώ να βλέπω έναν άντρα σήμερα σε τέτοιες πόζες, βγαλμένο φρύδι και σκουλαρίκι στη μύτη. Μου κλωτσάει η αισθητική μου».

«Θα έσκυβα το κεφάλι μου και θα παρουσίαζα κάτι αντίστοιχο αλλά θα ήθελα αυτό το πράγμα να έχει κάποιο υπόβαθρο. Να σχεδιάσω μία εκπομπή που θα αφήνει κάτι και στους τηλεθεατές και στους ανθρώπους που συμμετέχουν».Όταν πρωτοεμφανίστηκαν την τηλεόραση η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πήραμε μια ανάσα ότι επιτέλους δύο παιδιά που επικοινωνούμε, μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα μας παρουσιάζουν ωραίες εκπομπές.Όλο αυτό, με την πάροδο του χρόνου έγινε ένα πράγμα μεταλλαγμένο. Από εκεί που περιμέναμε να μας κάνουν έξυπνα πράγματα, κατέληξαν να κάνουν trash τηλεόραση και μία μανία κάθε χρόνο να είναι στην τηλεόραση χωρίς να έχουν τίποτα να παρουσιάσουν.

Φτάσαμε στο σημείο να παρουσιάζουν την Eurovision και να λέει η Μαία Μπακοδήμου σε εθνικό δίκτυο: «Καλή επιτυχία Μακεδονία». Αν ήταν σε άλλη χώρα δεν θα δούλευε ποτέ. Αντί αυτού η Μαρία Μπακοδήμου έκτοτε δουλεύει non stop. Έφτασε στο σημείο η Μαρία Μπακοδήμου να κάνει φέτος αυτό το σκουπίδι. Αν έχεις εθιστεί στην τηλεόραση, είναι δύσκολο να φύγεις. Έπρεπε να πει όχι».


Βίντεο: zappit