Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος και η Μόλυ συναντήθηκαν στις Γέφυρες.

Οι τρεις φίλοι που γνωρίσαμε μέσα από το reality του Ant1, "Nomads", έχουν αποφασίσει να στηρίξουν το έργο που κάνει το καφέ «Γέφυρες», στο οποίο εργάζονται άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχικές διαταραχές και ασθένειες.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο άνθρωπος που πρώτος είχε αυτή την ιδέα και παρέσυρε τους δύο φίλους του, κατά την συνάντηση τους στο καφέ τους τόνισε ότι εκεί εργάζονται άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ παράλληλα είναι ένας χώρος πολιτισμού καθώς γίνονται εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής και ντοκιμαντέρ, αλλά και βραδιές μουσικής.

«Γκρεμίζουμε τις προκαταλήψεις και χτίζουμε γέφυρες με τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη για να τους βοηθήσουμε να ενταχθούν και να είναι στην κοινωνία ενεργοί πολίτες», τους είπε ο Γιώργος Μαυρίδης που είναι γνωστό ότι έχει από πίσω του αρκετό κοινό που τον αγαπά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που βγάζει προς τα έξω.

Από την πλευρά τους, οι δύο φίλοι του, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος, παραδέχτηκαν το έργο που κάνει το καφέ «Γέφυρες», καθώς όπως ειπώθηκε ο καλύτερος τρόπος για την επανένταξη ενός ψυχικά ασθενούς είναι να του προσφέρεις εργασία.

Σημειώνουμε ότι οι τρεις φίλοι είχαν βρεθεί μαζί στην Πάτρα τις μέρες του Καρναβαλιού και από ότι φαίνεται ένας ακόμα λόγος για να βρίσκονται συχνά στην Αχαϊκή πρωτεύουσα είναι πλέον και το καφέ «Γέφυρες».

Το βίντεο που έχει αναρτηθεί στην σελίδα του καφέ Γέφυρες στο facebook είναι της Καλλιάννας Σίμου.