Η Patras IQ επισκέπτεται το Αίγιο την Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00, στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Αιγίου – Μυρτιά, στο πλαίσιο παρουσίασης της 5η Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ. Η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 27-29 Απριλίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν η ιδέα, οι στόχοι και τα αναμενόμενα οφέλη των συμμετεχόντων στην Patras IQ, ενώ θα συζητηθούν πρωτοβουλίες και ερευνητικά έργα που σχετίζονται με τις τεχνολογίες 5G καθώς και την προώθηση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, από εκπροσώπους φορέων της Οργανωτικής Επιτροπής της Patras IQ.

Η ενημερωτική συνάντηση απευθύνεται σε φορείς άσκησης πολιτικής, εκπροσώπους των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, ερευνητές, φορείς που ασχολούνται με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, φοιτητές, μαθητές και γενικά την τοπική κοινωνία.

Ηλεκτρονικές εγγραφές για τη συμμετοχή στην εκδήλωση μπορούν να πραγματοποιηθούν στον σύνδεσμο https://www.f6s.com/sew18patras. Η εκδήλωση εντάσσεται στην εβδομάδα επιχειρηματικότητας Startup Europe Week, στην οποία το Τεχνολογικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας είναι τοπικός συνδιοργανωτής.