Ο Γιώργος Πασχαλίδης στην Πάτρα
Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα η νέα επίσκεψη του ερευνιτή Γιώργου Πασχαλίδη. Στις 14:00, θα βρίσκεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3fm όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο και στις 17:00 στο ξενοδοχείο Αστήρ θα μοιραστεί με το πατρινό κοινό πολύ σημαντικά νέα σχετικά με τη σπουδαία ανακάλυψή του, το μοντέλο Tri-Αnthropo-Type Pashalidis καθώς επίσης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο: «Ιστορικές προσωπικότητες στα ίχνη των γονιδιακών Τύπων, Τόμος 2».
Το βιβλίο αυτό είναι το δεύτερο από μία σειρά βιβλίων όπου αποκωδικοποιείται και αναλύεται βήµα προς βήµα ολόκληρη η ζωή, µε βάση το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, προσωπικοτήτων που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωµά τους και επηρέασαν λιγότερο ή περισσότερο τον ρου της παγκόσµιας ιστορίας και τη διαµόρφωση του κοινωνικού status. Άνθρωποι που άνοιξαν δρόµους µε τη θεωρία τους, τις πράξεις τους, τις καινοτοµίες τους, τις κατακτήσεις τους και τις ανακαλύψεις τους. Εξερεύνησαν νέους τόπους, θεµελίωσαν βασίλεια, επέδειξαν απαράµιλλο θάρρος, αγωνίστηκαν για την ελευθερία και για τα δικαιώµατα κάθε ανθρώπου στη Γη. Ηγέτες, βασιλείς, στρατηγοί, άνθρωποι του πνεύµατος και των γραµµάτων, άνθρωποι των τεχνών και του θεάµατος, άνθρωποι Α, Β ή Γ Τύπου.

Ο ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης έχει γίνει γνωστός στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για την ανακάλυψή του, το μοντέλο Tri-Αnthropo-Type Pashalidis. Πρόκειται για ένα νευροβιολογικό μοντέλο το οποίο συνδυάζει τις βιολογικές, ανατομικές, νευροφυσιολογικές, ψυχολογικές και κοινωνικές πλευρές της ανθρώπινης φύσης και ερμηνεύει την ανθρώπινη υπόσταση, εξηγώντας αναλυτικά την αλληλεπίδραση της υγείας με την προσωπικότητα. Σύμφωνα με το μοντέλο η ανθρωπότητα κατηγοριοποιείται σε τρείς διακριτούς ανθρώπινους Τύπους προσωπικότητας, οι οποίοι προέρχονται από διαφοροποιήσεις στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η σπουδαία αυτή ανακάλυψη έχει βρει εφαρμογή σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας, Ιατρική, Εκπαίδευση, Αθλητισμό, Ψυχολογία, Επιχειρηματικότητα κ.ο.κ.

Η είσοδος στο ξενοδοχείο «Αστήρ» είναι ελεύθερη.