Ο Γιώργος Παπακώστας δεν πρόλαβε να ενημερώσει εγκαίρως την Ελένη Μενεγάκη ότι θα λείπει από τη σημερινή εκπομπή. Ο chef της εκπομπής Ελένη έκανε λάθος με τα εισιτήρια του και έκλεισε το ταξίδι του στο εξωτερικό μια μέρα νωρίτερα, αποκαλύπτοντας το λάθος του στους followers του.

«Λοιπόν έχω κάνει μια βλακεία. Ενώ έχω εκπομπή αύριο και θα μαγείρευα μαροκινό κοτόπουλο, έκλεισα εισιτήριο για να φύγω στις 7 το πρωί. Και επειδή η Ελένη σίγουρα κοιμάται και δεν πρόκειται να δει τα στόρι μου και γι’ αυτό το κάνω άλλωστε, ψάχνω έναν τρόπο να της το πω αύριο, όταν κατέβω από το αεροπλάνο το μεσημέρι.

Οπότε δύο πράγματα θα γίνουν αύριο. Ή η εκπομπή θα έχει πολύ γέλιο, επειδή εγώ θα λείπω και θα είναι ο Πέτρος στη θέση μου ή που θα έχει πάρα πολύ γέλιο η εκπομπή αύριο που δεν θα είμαι εγώ και θα χάσω τη δουλειά μου» είπε ο Γιώργος Παπακώστας ο οποίος έστειλε το μήνυμα του στην παρουσιάστρια το πρωί από το αεροδρόμιο…

«Ελένη, να ξέρεις σε αγαπάω πάρα πολύ αλλά έκανα μια βλακεία χθες. Και κατά λάθος έκλεισα εισιτήριο για σήμερα αντί για αύριο, αλλά ο Πέτρος θα κάνει μια τέλεια συνταγή με μαροκινό κοτόπουλο και κους κους…».

Η απάντηση της παρουσιάστριας ήρθε μέσα από την εκπομπή…

«Άλλον περίμενα να δω, κι άλλον είδα. Αλλά πολύ χαίρομαι που τον βλέπω» είπε η Ελένη Μενεγάκη στο κοινό βλέποντας τον Πέτρο Συρίγο στην κουζίνα τους.

«Τι παίζει σήμερα; Εσύ σήμερα δεν είχες ρεπό;»

«Σήμερα είχα ρεπό αλλά με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος και μου είπε κατέβα γιατί φεύγω..» απάντησε ο Πέτρος Συρίγος.

«Που πάει; Ο Χριστός και η Παναγία χθες μου έλεγε φεύγω μεθαύριο. Προχθές μας είπε φεύγω αύριο. Μάλλον δεν ήξερε κι αυτός. Αυτός χρειάζεται διακοπές. Καλά έκανες και ήρθες να κάνουμε τη συνταγή του. Ας κάτσει να ξεκουραστεί λίγο, γιατί άμα χάνει τις μέρες…», είπε η Ελένη Μενεγάκη με νόημα.


Βίντεο: zappit