Σε απάντηση προς το patrasevents.gr προχώρησε η "Ελλήνων Συνέλευσις", μετά την ανάρτηση του άρθρου "Προσκλητήριο για Πάτρα από τους οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα - Έρχονται για την δίκη"!

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Στις 27/2/2018, με σχετική σας ανάρτηση, εξαπολύσατε έναν οχετό ψεμάτων αναφορικά με την εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση του πρόεδρου της ε.συ. Αρτέμη Σώρρα. Μάλιστα συμπεριλάβατε και βίντεο μέλους του Δ.Σ. της περιφερειακης Ε.ΣΥ. Αττικής-Εύβοιας χαρακτηρίζοντας τον πρωτοπαλίκαρο σε μια προσπάθεια σας να προκαλέσετε εντυπώσεις.

Να ξέρετε ότι με αυτόν τον παραλογισμό σας προσβάλλετε την ελληνική αστική τάξη και ταυτοχρόνως απαξιώνετε τον θεσμό του δικαστηρίου τη στιγμή που έχει εκτελέσει ορθώς τα καθήκοντα του. Νομικά και μόνο, οι εκπρόσωποι του δεν θα σας αφήσουν έτσι. Αυτά που εσείς αποκαλείτε σόου είναι ατράνταχτες αποδείξεις (67650/13 και 107376/17) για την αθωότητα του πρόεδρου και για την έλλειψη ήθους και προσωπικότητας που διακατέχει τους υπαίτιους του εν λόγω δημοσιεύματος σας. Δεν μπορείτε να προτρέπετε τον κόσμο να πιστεύει το αντίθετο από αυτό που γνωρίζει. Δεν έχετε το δικαίωμα.

Η εκδίκαση της έφεσης είναι η αποκατάσταση της περσινής ερήμην και πραξικοπηματικής  απόφασης με μάρτυρα τον διωκόμενο για κακούργημα κύριο Δόση. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν δικάζεται για αυτά που γράφετε αλλά έχει πλήρως αθωωθεί.

Όσο για την αστυνομία θα είναι παρούσα για να πράξει τα δέοντα όπως έκανε και στις 20/1/2018 στο Αγρίνιο προστατεύοντας μέλη μας που διαδήλωσαν ειρηνικά και αποτρέποντας οποιαδήποτε βλάβη από την άκρως ρατσιστική και φασιστική συμμορία “αντιφα”.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι αν συνεχίσετε να καταφέρεστε τοιουτοτρόπως εναντίον μελών μας ή και των οικογενειών τους ακόμα, όπως το πρόσωπο του βίντεο, συμπεριλαμβάνετε τους εαυτούς σας στο έγκλημα της τρομοκρατίας, πράγμα που διώκεται ποινικά.

Τέλος θα πρέπει να καταλάβετε πως εσείς είστε αυτοί που πιστεύετε (μιλώντας χωρίς στοιχεία) και όχι εμείς οι Έλληνες. Εσείς είστε οπαδοί (του ανθελληνισμού) και όχι εμείς. Και αν αναρωτηθείτε το γιατί, ξαναδιαβάστε το απαράδεκτο κείμενό σας.