"Έριξαν" στην αγορά της Πάτρας πλαστά χαρτονομίσματα, γνωρίζοντας ότι τις μέρες του καρναβαλιού που γινόταν ο χαμός, δύσκολα θα τους έπαιρνε κάποιος χαμπάρι ή καλύτερα δύσκολα θα τους έβρισκε κανείς.

Και έτσι έγινε. Η παρέα που είχε αυτή την έμπνευση να ρίξει στην αγορά της καρναβαλικής Πάτρας, ψεύτικο και πλαστό χρήμα, ήταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες από την Κύπρο.

Θύμα έπεσε ένας ταξιτζής που το Σάββατο του καρναβαλιού τους επιβίβασε στο όχημά του, δίνοντας ρέστα από 50€, διαπιστώνοντας αρκετά αργότερα την απάτη.

Όμως το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν ήταν μεμονωμένο. Οι φερόμενοι ως δράστες είχαν συναλλαγές και με κατάστημα ψιλικών ειδών στην Ρήγα Φεραίου, ενώ είναι βέβαιο ότι με τον ίδιο τρόπο θα πήγαν να πιουν το ποτό τους ή να φάνε το φαγητό τους σε κάποια από τα μαγαζιά στην Πάτρα.

Οι επαγγελματίες που έχουν διαπιστώσει ότι τα χρήματα που πήραν ήταν πλαστά έχουν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες στην Αστυνομία η οποία με βάση τις μαρτυρίες, αλλά και τις κινήσεις που έχουν καταγραφεί στις κάμερες, κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πάντως για την ώρα είναι άφαντοι…