Της αυτοκτονίας το… ανάγνωσμα.

Δύο αυτοκτονίες είχαμε μέσα σε δύο μέρες στην Πάτρα, την Τρίτη και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή ακολούθησε μία ακόμα απόπειρα μιας γυναίκας που σώθηκε την τελευταία στιγμή από τους αστυνομικούς. Η αυτοκτονία που έγινε την Τρίτη συγκλόνισε την Εγλυκάδα και την τοπική κοινωνία της Πάτρας, με τον 49χρονο εφοριακό να βάζει τέλος στην ζωή του, αφήνοντας δύο επιστολές.

Τα αίτια της αυτοκτονίας του διερευνώνται από την Αστυνομία που έχει αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της απόπειρας εκβιασμού ή της απόπειρας διαπόμπευσης του αυτόχειρα, με αποτέλεσμα αυτός να βάλει τέλος στην ζωή του, κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση. Πάντως, η υπόθεση δεν κλείνει και η δικογραφία παραμένει ανοικτή.

Ακολούθησε την Πέμπτη μία ακόμα αυτοκτονία αυτή τη φορά ενός 61χρονου στην Οβρυά. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κύρια αιτία της αυτοκτονίας του ήταν το διαζύγιο που του ζητούσε η, κατά 20 χρόνια νεότερη, σύζυγος του, με την οποία είχε και δύο παιδιά.

Τέλος, σε ότι αφορά την γυναίκα που προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή της, η 58χρονη Πατρινή είχε αφήσει μία σαφή προειδοποίηση για αυτό που σκόπευε να κάνει στα social media, με αποτέλεσμα να δράσουν άμεσα οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέχρι ώρας είναι άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν την γυναίκα σε μία τέτοια απόφαση.