Σάλος προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδος «ΕΣΠΡΕΣΣΟ» με πρωταγωνιστές υψηλόβαθμο συνδικαλιστή της ΔΕΚΟ και νεαρή καλλονή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ερωτική φωλιά του ζεύγους βρισκόταν σε περιοχή της Αχαΐας εκτός Πατρών.

Η… άτακτη μελαχρινή με το καλλίγραμμο κορμί και τα προσωνύμια «Τζούλια» ή… «Χριστός Ανέστη», που της χάρισαν οι σύντροφοι του υψηλόβαθμου συνδικαλιστή επειδή τον… ανέστησε, δεν προβληματίστηκε καθόλου από το γεγονός ότι ο εργατοπατέρας ήταν παντρεμένος με παιδιά και εκείνη ήταν κατά πολλά χρόνια νεότερή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τη χυμώδη μελαχρινή με τις μεγάλες βλέψεις έριξαν στα πόδια του υψηλού στελέχους ΔΕΚΟ σαν «δώρο», ώστε να τον έχουν με τον τρόπο αυτόν στο χέρι και να τους ικανοποιεί διάφορα ρουσφέτια.

Αλλά και εκείνη είχε στόχο, που δεν ήταν άλλος από μια… θεσούλα στο Δημόσιο, η οποία θα της εξασφάλιζε ένα σταθερό -και ιδιαίτερα παχυλό- μισθό βρέξει χιονίσει. Και τα κατάφερε, εξαργυρώνοντας την παράνομη σχέση της με τον ισχυρό άνδρα -που λόγω της σημαντικής θέσης του είχε και συχνή τηλεοπτική παρουσία-, καθώς της έταζε γην και ύδωρ προκειμένου να γεύεται τις χάρες της.

Εκείνος, κατά το αρχικό διάστημα της γνωριμίας τους, έδειχνε κολακευμένος από το φλερτ της νεαρής κοπέλας, που ηλικιακά θα μπορούσε να ήταν και κόρη του, πέφτοντας στα δίχτυα του έρωτά της χωρίς να το καταλάβει. Από την άλλη, εκείνη δεν έχανε ευκαιρία να βρίσκεται κοντά του στην ερωτική φωλιά που είχαν στήσει κάπου στην Πελοπόννησο, πραγματοποιώντας κάθε ερωτική φαντασίωσή του.

Έτσι, από τη μια στιγμή στην άλλη, εκεί που ο ερωτικός πειρασμός του εργαζόταν στις εργατικές κατοικίες πόλης της περιφέρειας, βρέθηκε να αναλαμβάνει αρχικά μια θέση στο παραθεριστικό κέντρο της ΔΕΚΟ στην οποία υπηρετούσε εκείνος. Συγκεκριμένα, η νεαρή βρέθηκε να εργάζεται για μια ολόκληρη καλοκαιρινή σεζόν στις παραθεριστικές κατοικίες, όπου εκείνος διέθετε δικό του επιπλωμένο σπίτι εξαιτίας της ιδιότητάς του.

Πρόσεχαν κάθε κίνησή τους

Την πρώτη χρονιά κανένας από τους παραθεριστές συναδέλφους του δεν κατάλαβε το παραμικρό, αφού οι δυο τους πρόσεχαν κάθε κίνησή τους. Το σπίτι είχε μετατραπεί σε νέα ερωτική φωλιά, με τη νεαρή κοπέλα να του κάνει όλα τα χατίρια.

Αυτό ήταν και το λάθος που έκανε, αφού σιγά σιγά η παράνομη σχέση του άρχισε να αποτελεί καθημερινό θέμα συζήτησης. Προκειμένου να θολώσει τα νερά, από τη μια, αλλά και να ανταποκριθεί στις πιέσεις που δεχόταν από την ερωτική παρτενέρ του, από την άλλη, για μια μόνιμη θέση στη ΔΕΚΟ, ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να δημιουργήσει για χάρη της σε επαρχιακή πόλη μια θέση που δεν έχει καμία σχέση με τις ικανότητές της, αφού προοριζόταν καθαρά και μόνο για… άνδρα! Επειδή, όμως, τα ήθελε όλα δικά του, άρχισε να πιέζει και τους συνδικαλιστές συντρόφους του να την ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές για να εξασφαλίζει συνδικαλιστικές άδειες και να τον συνοδεύει σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να περνούν τις νύχτες μαζί!

«Θρονιάστηκε» στη θέση της

Μέχρι και ονομαστική σελίδα στο internet έφτιαξε για χάρη της, ώστε να της αποδείξει τον άνευ όρων έρωτά του, που ως εκείνη την ώρα κρατιόταν μακριά από την οικογενειακή εστία του.

Όμως οι φήμες και τα κουτσομπολιά έδιναν κι έπαιρναν, με αποτέλεσμα η γυναίκα του όχι μόνο να το μάθει, αλλά και να δημιουργήσει ολόκληρο επεισόδιο σε βάρος τους, λούζοντας το μεγαλοστέλεχος με όσα κοσμητικά επίθετα και προσβολές μπορούσε!

Σήμερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, η όμορφη γυναίκα εξακολουθεί να διατηρεί την επαγγελματική θέση της και μάλιστα σε πόλη κοντά στον τόπο καταγωγής της, εισπράττοντας μάλιστα ετησίως μισθούς της τάξης των 50.000 ευρώ!