Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι ήταν σίγουρα η Νατάσσα Τραγουστή.

Η βασική παρουσιάστρια των εκδηλώσεων του Δήμου και του Καρναβαλικού Οργανισμού ήταν άμεση, άνετη και οικεία βγάζοντας εις πέρας το δύσκολο έργο της.

Η ίδια έγραψε τα εξής στο facebook, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό του Πατρινού Καρναβαλιού, αλλά και το πώς το έζησε αυτή

"Ήταν όλα όμορφα!!! Ήταν εκπληκτικά!!! Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν ( οι συνηθισμένες γκρίνιες, κάποιες... "αποδράσεις", παράπονα δικαιολογημένα αλλά και... αδικαιολόγητα, παιδιάστικοι μικροεγωισμοί αλλά και κακοπροαίρετες δηλώσεις, η Μαγεία του πιο ζωντανού καρναβαλιού της χώρας δεν χάθηκε στιγμή!!! 

Και ούτε θα χαθεί ποτέ!!! Διότι η αγάπη για αυτό το θεσμό είναι τόσο ισχυρή που μόνο ενώνει τελικά... Δεν χωρίζει... Δεν απομονώνει... Απλά, υπομένει!!! Και του χρόνου Πάτρα!!! 

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου όλους όσοι είχαν είτε άμεση είτε έμμεση εμπλοκή με το Καρναβάλι (είναι εκατοντάδες τα ονόματα) και που τις περισσότερες φορές είναι αφανείς ήρωες του θεσμού!!! Γνωστοί και άγνωστοι... Όλοι μαζί και καθένας (καθεμία) ξεχωριστά βάζουν τη σφραγίδα τους!!!".