Με ένα σούπερ σέξι, μαύρο φόρεμα με την πλάτη έξω, βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πόδι, χωρίς πανωφόρι εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόρενς στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας της «Red Sparrow».

Η εμφάνισή της προκάλεσε έντονη κριτική με πολλούς να λένε γιατί βγήκε στο κρύο με αποκαλυπτικό φόρεμα ενώ οι συμπρωταγωνιστές της, που πόζαραν δίπλα της, φορούσαν παλτό.


Τα σχόλια στο διαδίκτυο δεν άργησαν να έρθουν και ήταν όλα του στυλ «η γυναίκα πρέπει να κρυώνει και να εμφανίζεται σχεδόν γυμνή, ενώ οι σεξιστές άντρες δίπλα της φορούν παλτό και είναι κουλ».

Όταν αντιλήφθηκε λοιπόν όλο το θόρυβο που έχει ξεσπάσει έδωσε την δική της απάντηση:

«Ουάου. Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω με όλο αυτό το "Η Λόρενς φορά αποκαλυπτικό φόρεμα μέσα στο κρύο". Δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο, είμαι και εξαιρετικά προσβεβλημένη. Αυτό το φόρεμα του Versace ήταν υπέροχο, νομίζετε ότι θα το κάλυπτα με ένα παλτό και ένα φουλάρι; Έμεινα έξω για πέντε λεπτά. Θα έβγαινα και στο χιόνι γι' αυτό το φόρεμα γιατί αγαπώ τη μόδα και αυτή ήταν η επιλογή μου», έγραψε εξοργισμένη στην σελίδα της στο facebook, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.