Επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς η ανδρική ομάδα χάντ-μπολ της Ακαδημίας των Σπορ για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας που συμμετέχει. Συγκεκριμένα το Σαββάτο στις 6.00 μ.μ. για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί στον Βόλο αντιμετωπίζοντας τον ουραγό στον βαθμολογικό πίνακα, Αγριά Βόλου Κένταυρο. Η προετοιμασία για τον αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει για την Πατρινή ομάδα και αναμένεται να δώσει το παρόν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με όλους τους αθλητές παρόντες.

Ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος θα έχει την πολυτέλεια να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές του και γνωρίζοντας την επικινδυνότητα του παιχνιδιού τονίζει:

"Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του Βόλου παρότι είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, όταν αγωνίζεται στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη και δυνατή. Έχει παίκτες με εμπειρία που μπορούν αν τους αψηφήσεις να σου κάνουν την ζημιά. Άπαντες στην ομάδα μας το γνωρίζουμε, γι αυτό με σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, γιατί στην θέση που βρισκόμαστε δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες βαθμών. Αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία ο μοναδικός μας στόχος το Σαββάτο θα είναι η νίκη και μόνον."