Πριν από λίγο καιρό στην πρεμιέρα της παράστασης του “Duende – Το πνεύμα της γης” μια αδιαθεσία του Σταμάτη Κραουνάκη οδήγησε στο να κληθεί ασθενοφόρο στο θέατρο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα και να καταφέρει να βγει στην σκηνή και να μην ακυρωθεί η παράσταση.

Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε πως όλη η αδιαθεσία ήταν λόγω υπερκόπωσης και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, παρά να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

«Ήταν υπερκόπωση. Ήταν έκρηξη υπερκόπωσης. Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ καλά. Δεν νοσηλεύτηκα. Ήρθε εκεί το ιατρικό, πήρα δύο χάπια, μου έπεσε ο πυρετός, έπαιξα. Ήταν τρελό αλλά έπαιξα. Δεν φοβήθηκα. Μέσα μου υπερίσχυε το γεγονός ότι θα έρθουν τόσοι άνθρωποι και δεν θέλω να τους δυσαρεστήσω και να τους φέρω ένα άλλο βράδυ. Όσο για να νοσηλευτώ, καταρχήν σιχαίνομαι τα νοσοκομεία. Δεν τα θέλω! Για να πάω να νοσηλευτώ πρέπει να είμαι του θανατά. Πήρα 10 μέρες αντιβίωση, τις βιταμίνες μου και είμαι εντάξει», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος απάντησε και στις φήμες που τον ήθελαν να υπάρχει παρεξήγηση με τον Λάκη Λαζόπουλο…

«Καμία απολύτως. Είμαστε φίλοι και αγαπιόμαστε. Είναι τελείως ψέμα αυτό. Είμαστε συνεργάτες, είμαστε φίλοι 30 χρόνια με τον Λάκη και τον αγαπώ».


Σταμάτης Κραουνάκης: Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια με την υγεία του