Έδωσαν μία άλλη αίγλη και ένα διαφορετικό τόνο στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι Requiem του πληρώματος 94 εντυπωσίασαν και φέτος με την παρουσία τους στο Πατρινό Καρναβάλι και απέδειξαν ότι είναι μία καρναβαλική ομάδα που έχει φαντασία, έμπνευση και ιδέες που ξέρει να τις προσαρμόζει στο πνεύμα του πιο ξακουστού καρναβαλιού της Ελλάδας.

Οι Requiem έδωσαν ένα διαφορετικό ύφος στην γιορτή της Πάτρας με την παρουσία τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και κάνοντας αρκετούς να τους χαρακτηρίσουν ως το πλήρωμα με την καλύτερη εμφάνιση στο Πατρινό Καρναβάλι.

Οι Παραθερισταί του περσινού καρναβαλιού, φέτος έγιναν Requiem, κάνοντας μία εμφάνιση που καθήλωσε τους θεατές, δίνοντας μία διαφορετική φινέτσα στο καρναβάλι και αναδεικνύοντας την αξία του εφήμερου και την χαρά της ζωής.


Το πλήρωμα 94 έχοντας μία σταθερή και συνεχή παρουσία στο Πατρινό Καρναβάλι, αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του με μία εμφάνιση που έμοιαζε να είναι βγαλμένη από τα κανάλια της Βενετίας. 

Αυτό είναι το πραγματικό Πατρινό Καρναβάλι και κάπου εκεί υπάρχει η αιώνια και η διαχρονική του αξία που όλοι οι καρναβαλιστές και η ίδια η πόλη χρειάζεται να αναδείξει.

Δείτε φωτογραφίες. ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 | Σάρωσε τα βραβεία το πλήρωμα 94