Φαίνεται να τα έχει όλα: πλούτο, υγεία, ομορφιά και επιτυχία της. Υπάρχει όμως κάτι που δεν έχει και αυτό την θλίβει.

Η Κάιλι Μινόγκ στα 49 της χρόνια άνοιξε την καρδιά της και παραδέχτηκε πως «έχει χάσει το πλοίο της μητρότητας» κι αυτό της προκαλεί θλίψη. Κι όλα αυτά ένα χρόνο μετά την τελευταία της σχέση με τον Τζόσουα Σάζε, που τελείωσε άδοξα παρά τα φιλόδοξα σχέδια για γάμο.

Μιλώντας στο περιοδικό Sunday Times η ποπ σταρ είπε: «Φυσικά αναρωτιέμαι πώς είναι να είσαι μητέρα και να κοιτάζεις τα μάτια του παιδιού σου... αλλά το πεπρωμένο σου είναι το πεπρωμένο σου».

«Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι αυτό δεν με θλίβει, αλλά δεν εγκλωβίζομαι σ’ αυτό. Δεν μπορώ. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό;».

Κοιτάζοντας μέσα της κατά πόσο θα μπορούσε να ισορροπήσει τις απαιτήσεις που έχει ένα παιδί παράλληλα με την καριέρα της, η τραγουδίστρια λέει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο: «Αν με κάποιο θαύμα έμενα έγκυος αυτή τη στιγμή της ζωής μου, θα μπορούσα άραγε να το διαχειριστώ; Βρέθηκα σε αυτόν τον δρόμο πολλές φορές».

Η Κάιλι Μινόγκ, που τον Μάιο γίνεται 50, έχει αναλύσει πολλές φορές την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και μάλιστα έχει γράψει το τραγούδι «Flower» για το ανεκπλήρωτο μητρικό της ένστικτο.

Κάτι που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν η αδελφή της Ντάνι γέννησε το 2010 τον γιο της. Μάλιστα η Ντάνι, που είναι επίσης τραγουδίστρια και ηθοποιός, σε παλιότερη συνέντευξή της είπε ότι είναι «μεγάλη η θλίψη», για την μεγαλύτερη αδελφή της η έλλειψη ενός παιδιού.

«Είναι μεγάλη η θλίψη για αυτήν και για μένα και με έκανε να καταλάβω πόσο ευλογημένη είμαι που έγινα μητέρα», δήλωσε στο περιοδικό Sunday Telegraph.