Πριν από αρκετό καιρό ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ετοιμάσει ένα μικρό βίντεο υποστήριξης για το καφέ «Γέφυρες» του ΣΟΨΥ Πάτρας.

Μία καφετέρια, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2016 στην οδό Πατρέως 86 και σε αυτήν εργάζονται άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχική υγείας.

Σε εκείνο το βίντεο, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist είχε πει, μεταξύ άλλων: "Αξίζει να το στηρίξετε και να διώξουμε το στίγμα της προκατάληψης".

Δείτε το:

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Γιώργος Μαυρίδης τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Πάτρα.

Αφού διασκέδασε με τον Νίκο Αναδιώτη στο Καρναβάλι και στην συνέχεια με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, πήρε τους δύο φίλους του και την Καθαρά Δευτέρα οι τρεις τους επισκέφθηκαν το καφέ "Γέφυρες".

Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού σε ανάρτησή τους στο facebook, αναφέρουν: "Λίγο πριν ανοίξει το Καφέ Γέφυρες τον Οκτώβριο του 2016 ζητήσαμε από τον Γιώργο Μαυρίδη να ετοιμάσει ένα βιντεάκι που θα μιλάει για το καφέ μας, στο οποίο εργάζονται άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας. Το ετοίμασε χωρίς να μας ξέρει καν, ένιωσε μάλλον τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος. Σήμερα, παρέα με τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο ήρθαν στις Γέφυρες. Οι τρεις τους αποδεικνύοντας την υποστήριξή τους, ετοιμάζουν κάτι σημαντικό για το καφέ μας"...