Το Πατρινό Καρναβάλι στο κορύφωμά του. Χαμός έγινε στο κέντρο της Πάτρας το βράδυ του Σαββάτου, με το γλέντι να κρατά έως το πρωί της Κυριακής και τους δρόμους να «βουλιάζουν» από τον κόσμο.

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μετά τις 12 τα μεσάνυχτα επικρατούσε το αδιαχώρητο, ενώ για να περάσεις από το πάνω μέρος, αλλά και το κάτω της Γεροκωστοπούλου θα έπρεπε να σπρώξεις και να στριμωχθείς. 

Στην πλατεία Γεωργίου έγινε επίσης χαμός, τόσο αμέσως μετά την λήξη της νυχτερινής ποδαράτης, όσο και μετά τα μεσάνυχτα όπου δεκάδες παρέες νέων είχαν κατακλύσει την εξέδρα στην πλατεία, αλλά και τους χώρους γύρω από τα σιντριβάνια.

Παράλληλα, γεμάτες μέχρι το ξημέρωμα ήταν και οι σκάλες της Αγίου Νικολάου και της Γεροκωστοπούλου, με τον κόσμο να κάθεται στα σκαλάκια, ενώ αρκετό κόσμο είχαν και τα γύρω καταστήματα στον πεζόδρομο της Ηφαίστου και γενικότερα στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

Οι επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού και οι καρναβαλιστές γλέντησαν, στήνοντας ένα υπαίθριο πάρτι στο κέντρο της Πάτρας που κράτησε μέχρι το πρωί της Κυριακής.

Δείτε φωτογραφίες: